• Diensten

  Wilt u gebruikmaken van onze diensten? Met behulp van het rekenveld krijgt u een duidelijke indicatie van de kosten. Opzoek naar een dienst die hier niet tussen staat? Neem contact met ons op en ervaar dat er wellicht meer mogelijk is dan u denkt.

 • Rest materiaal

  Wist u dat uw nieuwe bank is verpakt in  ongeveer één volle afvalzak plastic en een halve zak aan karton? Tegen een kleine vergoeding pakken wij de meubels voor uw uit en nemen we het restafval voor u mee. Uiteraard is het op de juiste plaats zetten bij de prijs inbegrepen.

 • Oude meubels

  Bij ons is het mogelijk uw oude interieur tegen een kleine vergoeding af te voeren.  Zo hoeft u niet zelf de meubels naar de stort te brengen en heeft u ook geen last van een overbrugging-periode. Indien het om een omruiling gaat. (afleveren nieuwe bankstel en innemen oude ) rekenen we een vast bedrag van 25 euro. Heeft u meerdere artikelen die u wilt laten afvoeren? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

 • Impregneren

  Het impregneren van uw zitmeubel is belangrijk voor het onderhoud en de levensduur. Het impregneermiddel maakt niet alleen het stof van uw meubel vuil-en waterafstotend maar zorgt er ook voor dat uw bank nagenoeg niet wordt aangetast door UV licht. Het is bij ons dan ook mogelijk om de bank tegen een scherp tarief te laten impregneren.Zo voorkomt u gedoe met flaconnetjes en kamers die onbruikbaar zijn vanwege het ontluchten.

 • Montage

  Twee linker handen of gewoon weg geen tijd? Dan kunt u een beroep doen op onze meubelmontage service. Direct weten wat de montagekosten zijn? Naar Montage